Ajutaţi-mă să mă împac cu Ana Maria

Stimată doamnă Morgana,
Doresc din tot sufletul să mă ajutaţi şi pe mine. Mă numesc Mihai D. şi acum locuiesc la Barcelona, în Spania.
Am fost căsătorit cu o fată Ana Maria şi ne-am despărţit în luna aprilie. De atunci nu ne-am mai putut împăca. Vă rog din tot sufletul să mă ajutaţi şi pe mine să văd dacă am farmece făcute şi dacă voi mai fi cu ea sau am altă ursătoare. Vă rog să mă ajutaţi pentru că o iubesc mult!!

Mihai D., Barcelona, Spania

Copyright vrajitoarea Morgana

Pentru a te putea ajuta, sună-mă la 0760.149917. Pentru dezlegare trebuie să veniţi personal la mine acasă, în Bucureşti.

Vrăjitoarea Morgana

3 Replies to “Ajutaţi-mă să mă împac cu Ana Maria”

 1. Alex Chira

  Stimata doamna,am doar o singura intrebare in legatura cu posibilitatea ,existenta varcolacilor si cum se poate deveni unul,oare imi puteti spune daca este posibil si daca dar cum?
  Multumesc.

  Reply
  • Anonym

   Buna. Am o problema pe care nu o prea pot rezolva si am decis sa caut pe cineva care ma poate ajuta. Am avut o prietena, tot o fost frumos si perfect 2 ani de zile pana cand sa-u bagat familia si biserica in relatia noastra (suntem penticostali). Ne-au facut cu apa si otet si ne-au stricat la propriu viata… Veneau la noi acasa si faceau scandal, spunea prietenilor nostri sa nu mai vb cu noi ca suntem niste razvratiti si nu suntem exemple bune…etc… (TIn sa mentionez ca atunci eu aveam 15 ani si ea 16). De la un timp in coace ea nu a mai rezistat stresului si a cam cedat psihic si ii asculta… ii nesimtita cu mine, nu raspunde la telefon, nu rasunde la mesaje… Asta e numai din cauza celorlalti, nu e ca ea vrea…. S-ar putea sa se faca ceva in privinta asta? Adica sa nu ii mai pese oarecum de restu si sa sie “tare si nimic sa nu o clatine” in iubire si in relatia noastra? SI s-ar putea blestema oamenii care ne-au bagat si pe mn si pe ea in spitale…? Adica aia care s-au bagat… Multumesc
   Von dir gesendet: 5. Mai um 00:21
   Si mai este o persoana care a dat sfoara in tara cum ca prietena mea ar fi “curva” (vorbe in vant) S-ar putea face ceva? Sau nu va ocupati de asa ceva?

   Reply
 2. Teodor

  M am despartit de prietena mea, ma iubea foarte mult acum si dupa 2 zile nu mai vrea sa ma vada, nu pot fara ea, vreau sa ma impac cu ea pentru ca o iubesc mult!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *