Am avut încredere oarbă în el

De 5 luni sunt într-o relație cu un amic al unui prieten din copilărie. Am avut încredere oarbă în Dan și pentru el am fost aproape o nimeni, probabil o târfă de ocazie deşi sunt o femeie serioasă!
Pe scurt, pentru că nu am nimic de ascuns, ne-am despărţit. Simt totuşi că am ajuns la această decizie dramatică datorită unei femei. M-a trădat? I-a făcut cineva farmece?

Guy, Manitoba, Canada

Copyright vrajitoarea Morgana

Da, o femeie matură, probabil mama lui, ţi-a făcut vrăji ca să-l părăseşti. Se pot alunga numai dacă vrei şi-mi trimiţi un obiect de-al lui.

Vrăjitoarea Morgana

Telefon: 0760.149.917

(Visited 781 times, 2 visits today)

4 Replies to “Am avut încredere oarbă în el”

  1. Mocanu Marcela

    Buna ziua mă numesc Marcela Mocanu și vreau să mă întâlnesc cu Andrian Capros pentru totdeauna vă rog mult ajutați faceți așa ca să mă sune acum și să-și ceară scuze pentru ceia ce a făcut vă rog mult ajutați faceți asa că sa fim împreună earasi de mine vă rog mult ajutați mă va rog din tot sufletul

    Reply
  2. Andreea

    Buna ziua ,primesc tot timpul pe E-mailul meu mesaje ca s-ar putea să intervină cineva în relația mea pe care o am de un an de zile și nu știu dacă este adevărat sau nu ce spun acele teroriste,am inceput sa mă îngrijirea.E posibil că relația mea sa se termine??

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *