M-a trădat cu o puştoaică frumoasă

Aveam impresia familia mea evolua bine în sensul pe care îl doream. Într-o zi, soţul meu a recunoscut teama de a îmbătrâni şi mi-a declarat că mă iubeşte şi mai tare. Între noi există o diferenţă considerabilă de vârstă, care nu m-a interesat în mod special. Mai mult el şi-a făcut griji!

Am făcut multe eforturi să nu se simtă prost, să-l înţeleg şi să-l accept. Dar în ultima vreme, m-a supărat foarte mult. Mai precis, m-a trădat. Şi nu cu orice femeie, ci cu o puştoaică (chiar şi faţă de mine).

Ce dorea să demonstreze prin asta? Am trecut prin câteva crize şi depresii datorită soţului meu, care urmărea cu orice preţ aventura. Între timp, a început să bea cu prietenii săi şi când venea acasă, mai întotdeauna era pus pe ceartă cu mine.

Îmi era frică de el, pentru că am de-a face cu un om violent şi imprevizibil.

Copyright vrajitoarea Morgana

M-a ţinut în tensiune luni în şir cu comportamentul său aberant. Nu s-a gândit la starea mea de sănătate şi la sentimentele mele. Am sperat că-l voi putea schimba prin cuvinte…

Nu s-a putut. Aşa încât, am recurs şi eu la alte metode, pentru că totuşi nu am vrut să-i dau cu piciorul. Şi am apelat la vrăjitoarea Morgana, cu sufletul deschis, pentru a mă ajuta.

Mi-a făcut descântece şi în urma unor ritualuri, lucrurile au început, treptat, să se îndrepte. Soţul meu a început să discute deschis cu mine şi, cel mai important, să renunţe la viciile sale majore, femeile şi băutura.

Tandreţea sa neobişnuită m-a făcut să capăt din nou încredere în el şi să îl am la suflet, cum se spune. Să fi fost o rătăcire de-a sa?!

Acum, cert este că-i altfel, un om calculat, cerebral, serios, aproape perfect. Şi el se bucură de faptul că a reuşit să scape de capcane şi de tentaţii. Este foarte important pentru noi.

Iar vrăjitoarea Morgana are un aport esenţial, sunt ferm convinsă. Mii de mulţumiri!

Katty, Los Angeles, SUA

Telefon vrăjitoarea Morgana: 0760.149.917

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *